يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 29 بهمن 1402
کد 9968

برگزاری مطلوب انتخابات در گرو رعایت ۴مولفه تاکیدی رهبری است

فرماندار تهران گفت: برگزاری مطلوب انتخابات در گرو رعایت ۴مولفه تاکیدی رهبری است.
 به گزارش کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان تهران، احمد قیومی معاون استاندار و فرماندار مرکز حوزه انتخابیه تهران روز شنبه ۲۸ بهمن ماه در جلسه ستاد انتخابات شهرستان تهران که با حضور نمایندگان فرماندار در مناطق ۳، ۴، ۷، ۸، ۱۰، ۱۱، ۱۷ و ۱۹ برگزار شد، با اشاره به نیروهای متخصص بکارگرفته شده در این دوره از انتخابات، افزود: این نیروها بصورت مداوم آموزش های لازم را طی کرده و بصورت دقیق برنامه ریزی و پیش بینی لازم در امر برگزاری مطلوب انتخابات در نظر گرفته شده است.
قیومی اضافه کرد: تاکیدات مقام معظم رهبري (مدظله العالی) مبنی بر توجه به موضوع سلامت، امنیت، مشارکت و رقابت در انتخابات، حتما مورد توجه عوامل اجرایی برگزاری انتخابات خواهد بود.
حامد شایان معاون سیاسی اجتماعی فرماندار نیز در این جلسه ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته توسط نمایندگان فرماندار و مسئولین و اعضای کمیته فناوری اطلاعات در زمینه چینش عوامل اجرایی و همچنین بررسی وضعیت مطلوب آنتن دهی شعب در روز اخذ رای، افزود: برای اولین بار نسبت به تهیه پک اقلام مورد نیاز شعب اخذ رای پیش بینی های لازم صورت گرفته است.
شایان در ادامه با اشاره به لزوم تشکیل میز هدایت با حضور کلیه دستگاههای خدمات رسان و همچنین فاتب، اظهار داشت: در انتخابات اسفندماه در حوزه انتخابیه تهران، شعبه مربوط به رای اولی ها، شعبه خاص خواهران و همچنین شعبه ویژه یادمان شهدا در نظر گرفته شده است.

 


 
  • نوشته شده
  • توسط اسماعیل فتاحی ادمین فرمانداری تهران
  • تعداد بازدید 12
Aa