اولین جلسه کمیته حراست و استعلامات ستاد انتخابات شهرستان تهران به ریاست احمد قیومی فرماندار تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، اولین جلسه كميته حراست و استعلامات ستاد انتخابات شهرستان تهران، روز سه شنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۲ به ریاست احمد قیومی معاون استاندار و فرماندار تهران و با حضور حامد شایان معاون سیاسی اجتماعی فرماندار و رئیس ستاد انتخابات شهرستان تهران، حسینی مسئول حراست فرمانداری، روستایی مدیر حراست اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران و مسئولین حراست مناطق ۱۸ گانه آموزش و پرورش شهر تهران، در محل سالن جلسات شهید سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانداری برگزار شد.
فرماندار تهران در این جلسه با اشاره به حساسیت های برگزاری انتخابات در شهر تهران، بواسطه اهمیت آن در سطح کشور، بیان داشت: اصل سلامت انتخابات به نوعی بر عهده حراست بوده، در این دوره از انتخابات با برنامه ریزی قبلی خوبی انجام شد و فرآیند آن خیلی قبل تر در کمیته های مختلف آغاز شده است.
قیومی با اشاره به تراکم جمعیتی بالای مناطق شهر تهران و به طور کلی حوزه انتخابیه تهران، افزود: بسیاری از مناطق ما در انتخابات قبلی دارای ستاد نبودند، لذا با برنامه ریزی صورت گرفته و مدیریت مناسب، در هر منطقه یک ستاد تشکیل و به جهت بهره مندی و حفظ این نیروها، در سایت انتخابات وزارت کشور اقدام به ثبت آن نمودیم.
فرماندار تهران با بیان اینکه عوامل اجرایی انتخابات رکن اصلی برگزاری انتخابات هستند، افزود: سازماندهی این عوامل قطعا در حال و آینده موجب ایجاد ساختار مناسبی در امر برگزاری انتخابات و در خود مناطق خواهد بود.
حامد شایان رئیس ستاد انتخابات شهرستان نیز در این جلسه با اشاره به این موضوع که سیاست ما در این دوره از انتخابات تمرکز زدایی از فرمانداری و واگذاری وظایف به مناطق آموزش و پرورش بوده، به اهمیت وظایف محوله به ارکان اصلی انتخابات اعم از نمایندگان هیات اجرایی، نمایندگان شورای نگهبان، نماینده فرماندار و نیرویی انتظامی اشاره کرد و از روسای کمیته های حراست در ستادهای مناطق بعنوان بازوان اجرایی انتخابات نام برد و بر آن تاکید کرد.