پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 1 آذر 1402
کد 9720

در جلسه ستاد بازآفرینی اعلام شد:

تکمیل و نوسازی صددرصد شبکه آب و فاضلاب منطقه ۱۱ تهران

جلسه ستاد بازآفرینی منطقه ۱۱ با حضور سعید بشیری معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران، مهدی هدایت مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران، سید محمد موسوی شهردار منطقه ۱۱ و مدیران دستگاه های اجرایی و خدمات­ رسان در شهرداری منطقه ۱۱ تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، در جلسه ستاد بازآفرینی منطقه ۱۱ تهران موضوعات و مسائل محدوده­‌های ناکارآمد منطقه ۱۱ مورد بررسی قرار گرفت و هر یک از دستگاه­ ها عملکرد و اقدامات خود را برای تامین خدمات و زیرساخت گزارش کردند.
در این جلسه مدیر آب و فاضلاب منطقه اعلام کرد: تا پایان سال شبکه­ های فرسوده آب در محدوده­ های بافت فرسوده منطقه نوسازی خواهند شد و اتصال به شبکه فاضلاب نیز به صورت ۱۰۰ درصدی تکمیل خواهد شد.
نماینده اداره برق منطقه­ ای در این جلسه افزود: از ۷۶ تیر برق معارض درمعابر بافت فرسوده منطقه، ۳۶ مورد در قالب ۳ طرح تا پایان سال جابجا می­شود و باقی مانده آن در سال آینده در دستور کار قرار می­ گیرد.
در ادامه مقرر شد آتش نشانی تعداد ۱۹ عدد شیر هیدرانت در محدوده بافت فرسوده را به اداره آبفای منطقه برای نصب، تحویل دهد.
هدایت مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ در خصوص پیشرو بودن در حوزه نوسازی بافت فرسوده، عنوان کرد: تأمین اعتبار برای جابجایی تیرهای چراغ برق، تاسیسات زیرساختی، آتش نشانی و مدیریت بحران از بخش‌های داخلی و بخش مولدسازی در جلسات ویژه مورد بررسی قرار گرفته است.
هدایت همچنین در خصوص موانع موجود در نوسازی بافتهای فرسوده حصار ناصری، برای هماهنگی با میراث فرهنگی استان تهران اعلام آمادگی کرد.
در پایان بشیری معاون هماهنگی امور عمرانی به ظرفیت های فرمانداری و استانداری اشاره کرد و افزود: مسئله تامین اعتبار زیرساخت به طور ویژه‌ای در منطقه ۱۱ چه در مقوله مدیریت بحران و چه در مقوله تاسیسات پیگیری خواهد شد.
بشیری با اشاره به اقدامات قابل تقدیر شرکت آب و فاضلاب، برنامه ریزی و اقدام جهت تکمیل و نوسازی کل شبکه آب و فاضلاب منطقه ۱۱ را بسیار حائز اهمیت دانست.
  • نوشته شده
  • توسط اسماعیل فتاحی ادمین فرمانداری تهران
  • تعداد بازدید 11
Aa