سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 22 آبان 1402
کد 9691

اجازه دست اندازی به باغات اطراف تهران را نمی‌دهیم

احمد قیومی معاون استاندار و فرماندار تهران با تاکید بر حفظ باغات ‌و اراضی کشاورزی اطراف پایتخت گفت: اجازه دست اندازی و تصرف این نوع اراضی را به سودجویان نمی‌دهیم.
 به گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، احمد قیومی در گفت وگو با ایرنا افزود: روستاهای شهرستان تهران به واسطه فعالیت کشاورزی و تولید محصولات روستایی بسیار زنده ‌و پویاست، لذا اجازه نمی‌دهیم برخی سودجویان خللی در کار کشاورزی مردم وارد کند.
وی اظهار کرد: بسیاری از محصولات کشاورزان شهرستان تهران سر آمد کشور است به عنوان مثال خرمالو، شاه توت و گل و گیاه بخش کن در کشور نمونه است و تلاش داریم این محصولات و دستاوردهای مردان و زنان روستایی را در کشور ترویج کنیم.
معاون استاندار تهران ادامه داد: با همکاری بخشداران و شهرداری مناطق بر ساخت‌ و سازها در بافت‌های روستایی نظارت جدی می‌شود و به افرادی که می‌خواهند در خارج از بافت روستایی ساخت و ساز کنند هشدار می‌دهیم از این کار خودداری کنند.
قیومی اضافه کرد: باغات ارزشمند شهرستان تهران به ویژه در بخش کن میراث پایتخت و کشور هستند و حتما این سرمایه ارزشمند را حفظ می‌کنیم.
قیومی با اشاره به برگزاری جشنواره‌های روستایی در شهرستان تهران نیز گفت: چنین جشنواره‌هایی به منظور حمایت از فعالیت مردان و زنان روستایی برپا می‌شود و حتما برگزاری آنها گسترش پیدا می‌کند.
  • نوشته شده
  • توسط اسماعیل فتاحی ادمین فرمانداری تهران
  • تعداد بازدید 13
Aa