سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 31 ارديبهشت 1402
کد 9163

آئین تکریم و معارفه سرپرست جدید فرمانداری تهران برگزار شد

آیین تکریم و معارفه سرپرست جدید فرمانداری شهرستان تهران امروز یکشنبه 31 اردیبهشت ماه 1402 با حضور فخاری استاندار تهران، حقیقت مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت کشور، نایبی معاون امنیتی انتظامی استانداری تهران، کیهان مشاور و مدیرکل حوزه استاندار و برخی از مدیران کل استانداری تهران، معاونین فرمانداری تهران و بخشداران تابعه شهرستان تهران در محل سالن جلسات سردار شهید قاسم سلیمانی فرمانداری تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، در ابتدای این مراسم علیرضا فخاری استاندار تهران ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت، گفت: تمامی مسئولیت ها و امورات دست به دست میشوند از این رو اثربخشی عملکرد هر شخصی در هر مسئولیتی به نحوه عملکرد او در طول دوران خدمت وی مشخص میشود.
در ادامه استاندار تهران به سه موضوع مهم و حائز اهمیت از وظایف فرمانداری تهران از جمله برگزاری انتخابات، تامین امنیت و همچنین استفاده از ظرفیت های بزرگ اقتصادی افزود: برگزاری انتخابات مهم ترین اولویت فرمانداری تهران است که بایستی با برنامه ریزی و هدف گذاری مناسب در دستور کار قرار گرفته و به بهترین نحو اجرا شود.
استاندار تهران همچنین خاطر نشان کرد: تامین امنیت شهر تهران بعنوان ام القرای جهان اسلام و استفاده از ظرفیت های بزرگ اقتصادی، فرهنگی، دینی و ارزشی و هدایت جریانات همسوی با انقلاب اسلامی از دیگر وظایف مهم و ضروری مجموعه فرمانداری تهران است.
در ادامه احمد قیومی سرپرست جدید فرمانداری تهران ضمن قدردانی از حسن اعتماد استاندار تهران به ایشان و تقدیر و تشکر از زحمات سید عباس جوهری معاون سیاسی، اجتماعی استانداری تهران و سرپرست سابق فرمانداری تهران، بر موضوع احیای سرمایه های اجتماعی و لزوم تبیین مباحث اجتماعی و پیشرفت های صورت گرفته اشاره کرد و گفت: می بایست بر هجمه های سنگین دشمنان انقلاب اسلامی از طریق ارائه راهکارهای مناسب فائق آمد.
وی در پایان افزود: فرمانداری تهران بعنوان محور اصلی و هماهنگ کننده دستگاههای اجرایی در رسیدن به اهداف تعیین شده، نقش بسزایی را ایفا می کند.
در انتهای این مراسم استاندار تهران با اهدای لوحی از زحمات سید عباس جوهری در زمان تصدی سرپرستی فرمانداری تهران تقدیر و تشکر نمود و با اعطای حکم مسئولیت «احمد قیومی» به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان تهران، برای ایشان آرزوی توفیق و سربلندی نمود.
گفتنی است قیومی پیش از این مسئولیت هایی‌ چون مدیرکل آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، مدیرکل ایمنی زیستی کشور، مدیر آموزش و پرورش مناطق 2 ، 9 و 21 تهران، معاون برنامه و بودجه و نظارت سازمان سراج و معاون هماهنگ کننده سازمان سراج را در کارنامه خود دارد.


 
  • نوشته شده
  • توسط اسماعیل فتاحی ادمین فرمانداری تهران
  • تعداد بازدید 125
Aa