جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان تهران روز یکشنبه 18 اردیبهشت ماه به ریاست "رضا زارعی" سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری تهران و با حضور نمایندگان دستگاه های ذیربط در سالن جلسات فرمانداری تهران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، در این جلسه زارعی سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری تهران ضمن تاکید بر جایگاه ویژه نان در فرهنگ ایرانی گفت: نان در سفره هر ایرانی از ملزومات اصلی است از این رو افزایش کیفیت نان به عنوان قوت لایموت مردم از اهمیت بالایی برخودار است.
ایشان ضمن تاکید بر تشدید نظارت ها و بازرسی ها افزود: ساماندهی، تامین و توزیع آرد و نظارت بر کیفیت و پخت نان باید از اولویت های مهم این کارگروه، در جهت رضایتمندی شهروندان باشد و به هیچ عنوان نباید اجازه داده شود تا آرد یارانه ای خارج از شبکه، توزیع و با متخلفان عرضه خارج از شبکه به صورت جدی برخورد شود.
وی همچنین رعایت ضوابط و دستورالعملهای بهداشتی توسط نانوایی ها را از ضروریات دانست و از کمیته نظارت و بازرسی بهداشتی خواست تا به این مهم نیز توجه ویژه نمایند.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری تهران در پایان از اعضای کارگروه خواست گزارش اقدامات ماهیانه خود را جهت جمعبندی و بررسی به فرمانداری تهران ارسال نمایند.
در پایان این جلسه پس از طرح موضوعات و مسایل مطروحه در زمینه آرد و نان به بررسی و تبادل نظر در این مورد پرداخته شد و راهکارهای کاربردی ارایه و تصمیمات لازم در زمینه مرتفع نمودن مشکلات این حوزه اتخاذ شد.