شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 28 آذر 1400
کد 8372

جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی شهرستان تهران برگزار شد

پنجمین جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی شهرستان تهران به منظور تعیین و تکلیف ساختمان مجتمع فوریتهای شهر تهران روز شنبه 27 آذر ماه به ریاست "عیسی فرهادی" معاون استاندار و فرماندار تهران در سالن اجتماعات این فرمانداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران ، در این جلسه "عیسی فرهادی" معاون استاندار و فرماندار تهران ضمن تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مطالبی در وصف صفات و مناقب آن بانوی مکرمه بیان نمود واظهار داشت:  در خصوص آسیب های اجتماعی شهر تهران از جمله کودکان کار و متکدی ، معتادین متجاهر تصمیمات فراوانی در این خصوص اخذ شده ، برخی موفق و پیشرفت داشته و بعضی هم با شکست روبرو شده است ، که دلیل اصلی آن ناهماهنگی دستگاه ها و موازی کاری بین آنان می باشد.ایشان گفت در دولت جدید ظرفیت های مهمی در شهرداری ، بهزیستی ، ستاد مبارزه با مواد مخدر وسایر ادارات بوجود آمده  که با ایجاد هماهنگی بین آنها می توان به آنچه مورد نظر نظام و رهبری در حوزه رفع آسیب های اجتماعی می باشد دست پیدا کرد.

مروستی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران گفت : دستورالعمل مجتمع فوریتهای خدمات اجتماعی در سال 1393 تنظیم شده که جدیدا اصلاحیه در نظر گرفته شده که در آن از راه اندازی مجتمع فوریتهای شماره 2 صرفا برای غربالگری معتادین متجاهر در نظر گرفته شده است و مرکز شماره یک صرفا برای کودکان کار و خیابانی و زنان آسیب پذیر جامعه می باشد.

در ادامه سایر اعضای جلسه مطالب مورد نظر را مطرح نموده و در پایان فرماندار تهران با جمع بندی مطالب مصوبات جلسه را قرائت نمود.

 

  • نوشته شده
  • توسط اسماعیل فتاحی ادمین فرمانداری تهران
  • تعداد بازدید 5
Aa