جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : سه شنبه 6 مهر 1400
کد 8307

به مناسبت هفته دفاع مقدس صورت گرفت

"عیسی فرهادی" معاون استاندار و فرماندار تهران صبح امروز 6 مهر ماه به مناسبت هفته دفاع مقدس با جمعی از اعضای پایگاه مقاومت بسیج دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران ،"عیسی فرهادی" معاون استاندار و فرماندار تهران  در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش و همت بسیج ، هفته دفاع مقدس را فرصت مغتنمی جهت قدردانی از این قشر اعلام  نمود و افزود عزت و آزادگی ایران اسلامی مرهون تلاش های خستگی ناپذیر نیروی مومن و متعهد بسیجی است.
ایشان در ادامه در خصوص بسیج که طیبه شجره است خاطر نشان کرد با شکل گرفتن بسیج در همه اقشار اعم از کسبه ها ، دانشجو ها و طلاب و روحانیون که در همه زمینه ها در خدمت بسیج بوده اند و تا پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی در همه مواضع سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی و.......حضور گسترده ای دارند.
ایشان یاد آور شد یکی از پتانسیل هایی که در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشت حضور مردم در صحنه های مختلف بود و حضرت امام خمینی (ره) چقدر خوب از حضور مردم ( با تشکیل بسیج ) استفاده کردند.
فرماندار تهران گفت خصوصیت بسیج ، مردمی بودن بسیج است و با درخشش بسیج در دوران دفاع مقدس امروز هرجا مشکل پیدا می شود بسیج آن را حل می کند و در عرصه های مختلف حضور چشمگیر دارد و هرجای ایران زمین مردم عزیزمان نیاز به کمک داشته باشد،  خیل بسیجیان  آماده کار است.

  • نوشته شده
  • توسط اسماعیل فتاحی ادمین فرمانداری تهران
  • تعداد بازدید 5
Aa