پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : دوشنبه 15 تير 1405
کد 11091

دیدار فرماندار تهران با شهردار منطقه ۹ / تأکید بر آمادگی کامل برای برگزاری باشکوه مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب

در راستای هماهنگی و بررسی آخرین تمهیدات اجرایی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، حسین خوش‌ اقبال معاون استاندار و فرماندار تهران، با محسن دودانگه شهردار منطقه ۹، دیدار و گفت‌وگو کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، در این نشست آخرین اقدامات و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در حوزه‌های خدمات شهری، حمل‌ونقل، پاکسازی و آراستگی مسیرهای منتهی به محل برگزاری مراسم، استقرار نیروهای خدماتی، مدیریت ترافیک، پشتیبانی، فضاسازی محیطی و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی مورد بررسی قرار گرفت.

حسین خوش‌ اقبال در این دیدار با اشاره به اهمیت تاریخی این مراسم، بر ضرورت بسیج تمامی ظرفیت‌های اجرایی و خدماتی برای میزبانی شایسته از خیل عظیم عزاداران و شرکت‌کنندگان تأکید کرد و خواستار هماهنگی مستمر میان مجموعه مدیریت شهری و دستگاه‌های مسئول برای ارائه خدمات مطلوب به مردم شد.

فرماندار تهران همچنین با قدردانی از اقدامات انجام‌شده، بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری منظم، ایمن و باشکوه این آیین تأکید کرد.

در ادامه، محسن دودانگه شهردار منطقه ۹، گزارشی از روند اقدامات و تمهیدات پیش‌بینی‌شده ارائه کرد و از آمادگی کامل مجموعه مدیریت شهری منطقه برای ارائه خدمات مطلوب، تسهیل تردد شهروندان، حفظ نظم و پاکیزگی محیط، فضاسازی مناسب و پشتیبانی همه‌جانبه از برگزاری باشکوه مراسم خبر داد.
  • نوشته شده
  • توسط اسماعیل فتاحی ادمین فرمانداری تهران
  • تعداد بازدید 19
Aa