فرماندار تهران در همایش هفته تربیت اسلامی گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران به لطف معلمان و مربیان فرهیخته خود به دستاوردهای ارزشمندی دست یافته است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، حسین خوش اقبال معاون استاندار و فرماندار تهران در آئین تکریم از عوامل تربیت، معاونان و مربیان پرورشی و شرکای تربیتی که با عنوان «تربیت صالح» و به مناسبت هفته تربیت اسلامی و روز امور تربیتی برگزار شد، تأکید کرد: «ماه مبارک رمضان فرصتی مغتنم برای تجدید عهد با آرمانهای والای شهدای انقلاب اسلامی، بهویژه شهدای سرافراز شهر تهران است.
این شهیدان با ایثار و جانفشانی خود، نور و عزت را به این سرزمین بخشیدند.
ضمن آرزوی صحت و سلامت برای مردم شریف تهران، امیدوارم طاعات و عبادات همه عزیزان در این ماه پرفیض مقبول درگاه الهی قرار گیرد.»
وی با اشاره به جایگاه والای معلمان در تربیت نسلهای آینده افزود: «بر خود فرض میدانم که از معلمان فرهیخته و بزرگوار که در مسیر پرورش و آموزش نسلهای آینده تلاش کردهاند، قدردانی کنم.
زحمات این قشر شریف در دوران سخت انقلاب اسلامی و پس از آن همواره شایسته تقدیر است.
آنان با صبر و اخلاص، دانشآموزان را از نظر علمی و فرهنگی توانمند ساخته و نقش بسزایی در پیشرفت و اعتلای جامعه ایفا کردهاند.»
فرماندار تهران در ادامه خاطرنشان کرد: «تردیدی نیست که نظام جمهوری اسلامی ایران از برکت وجود این قشر فرهیخته به موفقیتهای عظیمی دست یافته است.
ما نیز، به عنوان دانشآموزان و نمایندگان نسلهای آینده، موظفیم با آگاهی از آموزهها و ارزشهای اسلامی، در راستای پاسداری از آرمانهای شهدا و ادامه مسیر آنان گام برداریم. امید دارم که با قدرشناسی نسبت به معلمان عزیز و نگاهی مثبت به آینده، در کنار نظام و در خدمت مردم شریف کشورمان، فعالیتهایمان را گسترش دهیم.»