پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 23 خرداد 1403
کد 10180

دولت سیزدهم فاصله بین حاکمیت و مردم را به حداقل رساند

قیومی فرماندار تهران: مدیریت شهری در مسیر دولت سیزدهم در حرکت است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، آئین افتتاح بوستان شهدای خدمت و چندین پروژه عمرانی در منطقه ۱۰ تهران روز شنبه ۱۹ خرداد ماه با حضور احمد قیومی معاون استاندار و فرماندار تهران، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران، مجید باقری معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران، علی محمد مختاری مدیر عامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران، احمد علوی و مهدی بابایی از اعضای شورای شهر تهران برگزار شد.
قیومی در این مراسم با اشاره به اجرای پروژه های شهری که عجین شده با فرهنگ ایران اسلامی است، اظهار داشت: افتتاح پروژه های مختلف شهری با بار فرهنگی در مناطق پرتردد شهری نشان از عزم مدیریت شهری در تداوم مسیر رئیس جمهور محبوب، شهیدجمهور آیت الله رئیسی است.
وی در ادامه با اشاره به عملکرد ماندگار آیت الله رئیسی و تعریف عملی از دولت مردمی بیان داشت: شهید جمهور آیت الله رییسی با حضور در جمع مردم، معنای حقیقی دولت مردمی را به ثمر نشاند و معنای حاکمیت در دست مردم را در عمل تعریف کرد.
معاون استاندار تهران در ادامه تصریح کرد: دولت مردمی آیت الله رئیسی فاصله بین مردم و حاکمیت را به حداقل رساند و مردم در واقعیت دولت کاملا انقلابی و مردمی را تجربه کردند.
وی در ادامه با اشاره به عملکرد شهرداری و شورای اسلامی تهران عنوان کرد: شهردار محترم و ریاست و اعضای شورای اسلامی شهر بصورت حقیقی در رکاب دولت سیزدهم عملکرد خوبی به مرحله اجرا گذاشت و پروژه های مختلف شهری را با همکاری مردم طراحی و اجرایی کرده و می کند.
فرماندار تهران در پایان خاطرنشان کرد: در این منطقه یکی از کلان پروژه ها یعنی ادامه پروژه یادگار امام (ره) در حال اجراست که با قدرت ادامه پیدا می کند و تا پایان سال بخشی از این کلان پروژه که سالها معطل مانده بود به بهره برداری می رسد.
گفتنی است در پایان این مراسم از خانواده های معظم شهدا با اهدای لوح تقدیر، قدردانی شد.
  • نوشته شده
  • توسط اسماعیل فتاحی ادمین فرمانداری تهران
  • تعداد بازدید 2
Aa