قیومی فرماندار تهران: نقش شهدای خدمت در مرور زمان بیش از پیش مشخص می شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، احمد قیومی معاون استاندار و فرماندار تهران بهمراه بشیری معاون هماهنگی امور عمرانی و محمدنژاد بخشدار کن با حضور در حرم مطهر شاه عبدالعظیم حسنی(ع)، ضمن زیارت ایشان، بر مزار مطهر سردار دیپلماسی، حسین امیر عبداللهیان و سیدمهدی موسوی سرتیمحفاظت شهید جمهور آیت الله رئیسی حضور یافت و به مقام شامخ این بزرگ مردان راه خدمت، ادای احترام کرد.
وی در ادامه با اهدای شاخه گل و فاتحه، اخلاص و محبت خود را نثار ۲شهید والامقام خدمت نمود. معاون استاندار با اشاره خدمات شهدای والامقام خدمت از جمله شهید جمهور آیت الله رئیسی و سردار دیپلماسی حسین امیرعبداللهیان اظهارداشت: گفتگوی دیپلماسی ایران به همت این ۲شهید والامقام در جهان اشاعه یافته و افراد بسیاری تحت تاثیر آن امروز در این مسیر همراه اسلام برای دفاع از مظلومان جهان حرکت می کنند.
قیومی یادآور شد: هرچه از شهادت این عزیزان بگذرد، خدمات شان در جهان نمود بیشتری می یابد و همه به خط دیپلماسی اسلام و طراز انقلاب اسلامی پی خواهند برد.